Skip to the content

BESTIL VARM-SELV MENUER

VARM-SELV MA' KONCEPT ER TILBAGE

Bestil varm-selv menuer her online, og færdiggør retterne hjemme.

Vi har lavet maden fra bunden og tilført skønne detaljer i alle vores Fynske anretninger, som du nu kan varme og servere nemt hjemme sammen med familie og venner. Retterne er lette at gå til og du får samtidig en unik mad oplevelse. 

 

Brug denne vejledning til at færdiggøre maden Vejleding til to go' ma'

 

(ALLE VARM-SELV MENUER KAN AFHENTES MELLEM KL.15.00-17.00)

HVIS DU SKAL BESTILLE MAD TIL I DAG SÅ RING TIL OS PÅ 62624141 TAST 2

HVIS BESTILLINGERNE ER TIL I MORGEN ELLER DE KOMMENDE DAGE, SÅ BESTIL DIN MENUER TO GO' ONLINE

 

 

FYNSK TOAST MENU

2 PERSON (afhentes mellem kl.15-17.00)

Vælg mellem:

Toast m. ost-skinke, kylling-kalvebacon, flæskesteg- rødkål eller rødbede-selleribøf 

Husk at skrive dit valg af toast i beskedfeltet.

2x toast med årstidens salater

Råstegte kartofler med rosmarin og hjemmelavet mayo 

Dertil 2x øko sodavand el. 2 x lokale øl 

Pris 250.- for 2 personer.

(varm selv kartoflerne og toast 10-15 minutter i ovne på 180')

 

SANDWICH MENU

2 PERSON. (afhentes mellem kl.15-17.00)

Vælg mellem:

Sandwich m. ost-skinke, kylling-kalvebacon, roastbeef - remolade, flæskesteg- rødkål eller rødbede-selleribøf 

Husk at skrive dit valg af sandwich i beskedfeltet.

Sandwichen er anrettet med årstidens salater, grønolie,

sprøde kerner, brødcroutoner osv.

Råstegte kartofler med rosmarin og hjemmelavet mayo

Dertil 2 x lokale øl eller øko. sodavand

Pris 250.- for 2 personer.

(varm selv kartoflerne 10-15 minutter i ovne på 180')

 

 

FISK - OST - CHARCUTERI MENU

2 PERSONER. (afhentes mellem kl.15-17.00)

Rillette af hjemmerøget hvid fisk, rørt med creme fraiche og krydderurter samt rugflager. Forskellige oste fra de fynske mejerier med syltede nødder og krydderkompot samt lokale pølser, lufttørret skinke med hjemmesylt fra Thaisen Hus 

Anrettet med surt, sødt og grønt og det gode brød 

1x flaske rød eller hvidvin (mulighed for ombytning til 2x øko. sodavand el. 2x lokale øl)

Pris 400.- for 2 personer.

(lige klar til at spise)

 

DEN GODE SUPPE MENU

2 PERSONER. (afhentes mellem kl.15-17.00)

Vintersuppe med ristede kerner og grøn olie

Anrettet med hjemmelavede rodfrugt chips og det gode brød 

Dertil til 2 x øko. sodavand el. 2x lokale øl)

Pris 200.- for 2 personer.

(se tilberednings vejledningen som linket øverst på siden)

 

 

DEN SORTE GRYDE MENU MED VILDT

2 PERSONER. (afhentes mellem kl.15-17.00)

Langtidsbraiseret gryderet med vildt,

sprød drys og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler m. rosmarin

Anrettet med hjemmesylt og det gode brød 

Dertil til 2 x øko. sodavand el. 2 x lokale øl)

Pris 300.- for 2 personer.

(se tilberednings vejledningen som linket øverst på siden)

 

 

DEN FYNSKE BURGER MENU

2 PERSON. (afhentes efter kl.15-17.00)

2 x Burger med sødmælksbolle fra Thaisen Hus m. bøf af 200g oksekød

og kalvebacon, lokal ost, løgkompot, trøffelmayo

syltede rødløg og lokale salater

Råstegte kartofler med rosmarin og hjemmelavet mayo

samt årstiden salat

Dertil 2 x øko sodavand el. 2 x lokale øl

Pris 300.- for 2 personer.

(se tilberednings vejledningen som linket øverst på siden)

Hvis I ønsker vegetarburger med rødbede-selleri bøf skriv da i kommentarfeltet

 

SAFTIG STEAK MENU fra d.18 juni

2 personer(afhentes mellem kl.15-17.00)

 

200g saftig steaks af kalvelårtunge m. nye danske kartofler vendt i løvstikke- nøddesmør,

sommerens friske grøntsager samt ramsløgs bearnaise.

Dertil årstidens salat og hjemmebagt brød

 

1 flaske rødvin eller hvidvin eller rosévin.

(mulighed for ombytning til 2 x øko. sodavand el. 2 x lokale øl)

Pris 400.- for 2 personer.

(se tilberednings vejledningen som linket øverst på siden)

 

  

DEN FYNSKE 3 RETTERS MENU fra d.18 juni

2 personer (afhentes efter kl.15-17.00)

 

Forret:

Nye hvide asparges m. koldrøget lange, kørvelmayo, rugbrødscrumble og sakura karse. Hertil hjemmebagt brød og smør.

 

Hovedret:

200g Rosastegt kalvelårtunge m. nye danske kartofler vendt i løvstikke- nøddesmør, sommerens friske grøntsager samt ramsløgs bearnaise.

 

Dessert:

Asparges pannacotta m. vanilje, toppet med råsyltet rabarber og asparges, rabarber kompot og Koral tuile.

 

 

Inklusiv 1 flaske vin (vælge mellem Rosévin, Hvidvin eller Rødvin)

Pris 595.- for 2 personer.

(se tilberednings vejledningen som linket øverst på siden)

  

Vi håber på at I vil nyde at færdiggøre retterne hjemme i fællesskab med hinanden.

Velbekomme

 

Varm-selv menuer