Skip to the content

Menukort

 

 

  

Vores menu - Spis i Ma'huset eller tag med hjem

HÅNDMAD

 

HÅNDMAD (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat,

marmelade og øko. smør.

Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød fra Wendorff

…………………………………………85

 

BRUNCH

BRUNCH (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Øko. tykmælk med frugtkompot og mysli, røget skinke, brie og lokal skære ost, marmelade, øko. Røræg og lokale  pølser, frisk fiskerillet m. rugbrøds chips samt årstidens lokale frugter

Øko. Smør og brød fra Thaisen Hus

……………………………………………165

SANDWICH

SKINKE OG OST

Fynsk skinke og ost m. grov sennep, løgkompot,

og lokale salater

Frokost……………………135 

 

KYLLING

Grillet kylling m. kalvebacon, pesto,

syltede rødløg og  lokale salater

Frokost……………………135 

 

ROASTBEEF

Roastbeef m. grov remoulade, ristede løg, revet peberrod,

syltede rødløg og lokale salater

Frokost……………………135

 

ALLE SANDWICH LAVES MED DET GODE BRØD FRA

THAISEN HUS OG SERVERES MED ÅRSTIDENS GRØNT

VARM FYNSK TOAST

SKINKE

Røget skinke og lokal ost og pesto

Frokost………………………135

 

GEDEOST

Lufttørret skinke og gedeost og balsamico

Frokost……………………… 145

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG BRØD FRA THAISENHUS

4 LOKALE RETTER

 

FISK

Kulmulerillette rørt med rygeostcrème og

krydderurter på en frisk salat med rugflager

 

DÅDYR

Røget dådyr fra de fynske godser på vinterkål

med stegte svampe og ristede valnødder

 

SUPPE

Årstidens suppe med grøn olie og sprøde flager

 

OST

Fynsk ost  på bruschetta med hjemmelavet kompot

Med langtidshævet lyst brød af surdej og rugbrød

 

Frokost……………………………………………………………….185

ÅRSTIDENS SALAT

 

KYLLING

Grillet Kylling m. kalvebacon

Frokost……………………120

 

SELLERIBØF

Hjemmelavet selleribøf  m. rødbede         

Frokost………………………120

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG KERNER,

SYLTESAGER SAMT HJEMMELAVET PESTO OG BRØD  FRA THAISENHUS

ÅRSTIDENS SUPPE

Efterårssuppe med ristede kerner og grøn olie

samt brød fra Thaisen Hus

Frokost og aften……………………………………………………………………120

ÅRSTIDENS SORTE GRYDE

Langtidsbraiseret gryderet serveret med

sprød drys og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler m. rosmarin

samt brød fra Thaisen Hus

Frokost og aften………………………………………………………175

BURGER

 

DEN FYNSKE BURGER

 

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus

med 200g rosastegt oksekød, kalvebacon, lokal ost, løgkompot,

trøffelmayo, syltede rødløg og lokale salater

 

Frokost og Aften……………………125

 

VEGETAR BURGER

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus

med selleri-rødbedebøf, chillimayo, lokal ost,

løgkompot, syltede rødløg og lokale salater

 

Frokost og Aften………………………125

 

TILKØB

Ovnstegte kartofler m. frisk rosmarin samt

chilimayo og  årstidens grønne salat...........40

 

Øko. Spejlæg………………15

 

Kan også fås med sprød glutenfri bolle fra Thaisen Hus

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

 

 

EKSTRA HJEMMELAVET DIP

Kold bearnaisecreme, trøffelmayo,

eller chillimayo

……………………………10 



DEN FYNSKE 3 RETTERS

 

 

FORRET: 

 

Kulmulerillette rørt med rygeostcrème og

krydderurter på frisk salat med rugflager.

Hertil friskbagt brød fra Thaisen Hus

 

HOVEDERET:

 

200g Kalvesteak

Årstidens garniture samt

stegte kartofler og kalveglace

 

DESSERT:

 

Islagkage fra Thaisen Hus

 

AFTEN RETTER

Hovedret....................235

2 retter.......................310

3 retter.......................350

 

FISK

Kulmulerillette rørt med rygeostcrème

og krydderurter

på frisk salat med rugflager,

samt friskbagt brød fra Thaisen Hus

 

Frokost.............165 

Aften................185

6 LOKALE RETTER

FISK

Kulmulerillette rørt med rygeostcrème og

krydderurter på en frisk salat med rugflager

 

DÅDYR

Røget dådyr fra de fynske godser på vinterkål

med stegte svampe og ristede valnødder

 

SUPPE

Årstidens suppe med grøn olie og sprøde flager

 

DEN SORTE GRYDE

Årstidens langtidsbraiserede gryderet,

med hjemmesylt

 

OST

Fynsk ost  på bruschetta

med hjemmelade kompot

 

ÆBLEKAGE

Gammeldags æblekage af fynske æbler,

råsyltet brombær og flødeskum

 

Langtidshævet lyst brød af surdej

Mørkt brød med kerner samt øko. smør

Aften……………………………………………………………285

 

Drikkevarer

VARME DRIKKE

 

KAFFE 

Kaffe Latte …….…………45

Iskaffe ………….…….…. 45

Latte Macchiato………. 45

Cappuccino..….……….…45

Espresso ………………..…28

Ekstra shot…………………10

Kop øko. Kaffe……………38

 

TE

Kop te……….…….........………38

Chai latte David Rio…….……45 

 

KOLDE DRIKKE

SODAVAND

Coca Cola 0,50 cl.................48

Cola Zero 0,50 cl..................48

Danskvand 0,50 cl................48

 

ØKO.

JUICE FRA NATURFRISK

Hyldeblomst juice

Æble most

Rabarberdrik

Solbær-æble juice

Pink grape m. brus

Ginger beer m. brus

………………………………48

 

ØKO SODAVAND FRA NATURFRISK

Appelsin

Lemon

Hyldeblomst

Hindbær

Ginger ale

…………………………………45 

 

ØL OG FADØL

 

REFSVINGE BRYGGERI

ALE NR. 16 33 cl 5,7 %…………… 48

ALE NR. 16 50 cl 5,7 %….…….....75

 

MIDTFYNS BRYGHUS

WHEAT 50 cl (HVEDEØL)5,6 %…85

IMPERIAL STOUT 50 cl 9,5 %.…..85

CHILI TRIPEL 50 cl 9,2 %……….…85

 

 

INSLEV BRYGGERI

SVANE HVEDE 50 cl 4,9 %………85

 

ØRBÆK BRYGGERI

FYNSK FORÅR 33 cl 4,8 %….…..48

CLASSIC  33 cl 4,8 %…………….…48

BROWN ALE 33 cl…4,8 %…..…….48

WEISSBIER 33 cl…4,8%.……….…48

IPA 50 cl…4,8 %…….…………….…..75

 

ALBANI BRYGGERI

ODENSE 33 cl…4,6 %…………..…..38

ODENSE CLASSIC 33 cl 4,6 %….38

 

VESTFYNS BRYGGERI, WILLEMOES

HVEDE 33 cl

(ALKOHOLFRI 0,5%) ……………48

 

RISE BRYGGERI

ÆRØ HERTUG HANS NR. 5

VALNØDDE SMAG 50cl 7%.……75

 

HUMLE PILSNER . ØKO.

4,9% fadøl 50cl………………………75

 

DRINKS - SPIRITUS

Lokal Gin og tonic…………………85

Cognac 3 cl.…………………..….…45

Whiskey 3 cl………………..………45

Portvin Graham LBV. 5cl……..50

Irsk kaffe …………………….…..….89

 

Vine

 

VIN- MOUSSERENDE

 

Era Prosecco Organic Doc Veneto, Italien

Flot mousse i glasset, som straks følges op af en skøn duft af æbler, pærer og mandel. Behagelig tør og med god fylde.

………………….…………………………..…gl. 65 fl. 325

 

VIN- ROSÉ

Chiaretto Bardolino 2017,  Italien

Fin duft af røde jordbær, hindbær og krydret element. Smagen er blid og balanceret med frisk frugtsyre i eftersmagen

………………………...........................gl. 65 fl. 325    

 

VIN- HVID

 

Villa di Mare, Chardonnay Catarratto IGT

Sicilien Italien-2016

Lys gylden farve. Indbydende duft af tropisk frugt

og let ristet toast. Smagen er frisk og fyldig med et

nuanceret spil af vanille, urter og ananas.

 …………………………………………………………....gl. 60  fl. 300

  

Vina Errazuriz, Chardonnay Casablanca Valley

Chile 2015

Duften, der er imødekommende og frugtrig,

domineres af syltede stikkelsbær og blomme.

Smagen er lækker cremet, elegant og munder ud i en let finish af røg.

 

…………………………………………………..……….…gl. 70 fl. 350

 

Domaine Eric Louis, Sauvignon Blanc Loire

Frankrig -2016

Den har en lys guldfarve med glitter af smaragder.

Det er en charmerende vin, der bærer en smuk blandet

duft af friske frugter

…………………………………………………………………….….fl. 350

 

VIN- RØD

 

 

Le Fontagneret Rouge, Bourgogne

Frankrig 2015

Duft og smag med gode solmodne

og altid smidige nuancer med et

delikat strejf af aromaen Pinot Noir.……..gl. 65  fl. 325

 

Pojega Valpolicella Ripasso Italien 2015

Flot granatrød farve. Intens,

bæragtig drueduft,

der følges op af en karakterrig

samt frugtintens tør smag……………….………….….fl. 375

 

 

Elsa Valentin Bianchi, Malbec

Argentina 2015

Fyldig, blød, nuanceret vin med en dejlig,

harmonisk afundet eftersmag.

Duft - og smagsnuancer af blommer,

vanilie og violer………………………………….…gl. 70 fl. 350

 

Finca Antigua Tempranillo

Spanien-2013

Dyb kirsebærrød farve. Duften domineres af

mørke bær, tilsat lette toner af krydderier,

balsamico og viol.

……………..….…………………….………………...…gl. 70 fl. 375

 

Arboleda Cabenet Sauvignon

Aconcagua Valley, Chile-2013

Dyb, mørkerød farve med et let blåligt

skær i kanten. Duften er fyldt med toner af

modne blommer, kirsebær og krydderier.

………………………….……………………………..…….…....fl. 435

 

Barolo Antiche cantine dei

Marchesi di Barolo DOCG 2012

Dyb rubinrød farve med orange glans.

Intens duft af lakrids og krydderi.

……………………..……………….……...............….…….fl. 545