Skip to the content

Menukort

 

 

  

Vores menu - Spis i Ma'huset eller tag med hjem

HÅNDMAD

 

HÅNDMAD (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat,

marmelade og øko. smør.

Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød fra Wendorff

…………………………………………85

 

BRUNCH

 MORGENBRÆT – BRUNCH

(hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Med øko. røræg, lokale pølser, frisk fiskerillet m. rugbrøds- chips.

Tykmælk med frugtkompot og mysli, røget skinke, brie og lokal skæreost,

marmelade, øko. kænkbrød fra Thisen Hus, samt årstidens lokale frugter

Øko. Smør og brød fra Wendorff

…………………………………………….…..……………………..165

 

NYTÅRSKUD

Nyhed!

 

Frisk fisk fra Kerteminde, fiskerillette rørt med urterog cremefraiche på fennikelsalat,

varmrøget laks i rygeostcreme, rejer med skaldyrsmayo samt pandestegt fladfisk i panko

Serveres med smørristet brød og rugflager

………………………………………………………………………185

Servers kun til frokost

SANDWICH

 

 

SKINKE

Fynsk skinke og ost m. sennep, syltede rødløg,

Løgkompot og lokale salater

……………………135 

 

KYLLING

Kylling m. kalvebacon, hjemmelavet pesto,

syltede rødløg og  lokale salater

……………………135 

 

ROASTBEEF

Roastbeef fra Grambogaard m.

grov remoulade, ristede løg, revet peberrod,

syltede agurker, syltede rødløg og lokale salater

……………………135

  

FISK

Frisk fiskerillette m. dild, rygeostcreme, mayo,

lokale sprøde salater

……………………140 

 

ALLE SANDWICH LAVES MED DET GODE BRØD FRA WENDORFF OG SERVERES MED ÅRSTIDENS GRØNT

 

 

VARM FYNSK TOAST

 

 

SKINKE

Lokal røget skinke og ost,

øko. spejlæg balsamico

……………………………………135 

 

KYLLING

Kylling og lokal ost m.

hjemmelavet pesto og fynsk kalvebacon

……………………………………135 

 

GEDEOST

Lufttørret skinke fra Stensgaard, gedeost og balsamico

……………………………..……145 

 

SILLERIBØF

Hjemmelavet silleribøf med mild chilimayo

og grønkåls chips

……………………………………135 

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG KERNER, SYLTE SAGER SAMT PESTO OG BRØD FRA THAISENHUS

ÅRSTIDENS SALAT

 

KYLLING

Saftigt Kyllingebryst m. kalvebacon

…………………………………………………………………..120

SELLERIBØF

Hjemmelavet selleribøf  m. grønkålschips                                                                          ……………………………………………………..……….....120

FISK

Frisk røget fisk fra Thaisen Hus m. rugbrødschips

…………………….………………………….……………...…130

 

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG KERNER, SYLTE SAGER SAMT HJEMMELAVET PESTO OG BRØD  FRA THAISENHUS

              

 

DET FYNSKE BØRNEBRÆT

Landkylling med fynsk øko. Grønt

1/2 toast med skinke og ost samt ketchup

Og stegte fynske kartofler...................85 

6 LOKAL RETTER

 

FISK

Frisk fiskerillet af varmrøget fisk og rygeost på 

fennikelsalat og rugknas

 

 

DÅDYR

Røget dådyr fra de fynske godser, på vinterkål

med syltede svampe og valnødder

 

SUPPE

Årstidens suppe med grøn olie og sprød flager

 

DEN SORTE GRYDE

Årstidens langtidsbraiseret gryderet, med hjemmesylt

 

OST

Unika med saltknas på bruschetta

med kvædekompot

 

ÆBLEKAGE

Lun æblekage med fynske æbler, råsyltet brombær

og creme fraiche

 

Langtidshævet lyst brød af surdej

Mørkt brød med kerner samt øko. smør

…………………………………………………………………..225

serveres ikke fredag og lørdag aften 

4 LOKAL RETTER

 

FISK

Frisk fiskerillet af varmrøget fisk og rygeost på 

fennikelsalat og rugknas

 

 

DÅDYR

Røget dådyr fra de fynske godser, på vinterkål

med syltede svampe og valnødder

 

SUPPE

Årstidens suppe med grøn olie og sprøde flager

 

OST

Unika med saltknas på bruschetta

med kvædekompot

 

Langtidshævet lyst brød af surdej

Mørkt brød med kerner samt øko. smør

……………..………………………………….………………...185
 

serveres ikke fredag og lørdag aften 

 

 

 

BURGER

 

DEN FYNSKE BURGER

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus m. 200g frisk oksekød

og kalvebacon fra Grambogaard. Lokal ost, løgkompot, trøffelmayo

syltede rødløg og lokale salater

....................………………………………125

 

 

DEN RUSTIKKE BURGER MED GEDEOST     

Stenovnsbolle fra Thaisen Hus m. 200g frisk oksekød

fra Grambogaard, gedeost, hjemmesylt, svampemayo

Samt lokalt kål og salat

………………………………………………………135

 

 

VEGETAR BURGER

Sødmælksbolle fraThaisen Hus m. selleribøf, chilimayo

lokal ost, løgkompot, syltede rødløg, grønkålschips

og  lokale salater …………………………125

 

TILBEHØR

Ovnbagte kartofler m. frisk rosmarin samt

mild chili dip og  årstidens grønne salat

…………………………………………………40 

TILKØB Øko. Spejlæg……………15 

 

Kan også fås med sprød glutenfri bolle fra Thaisen Hus,

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

 

HJEMMELAVET DIP

Kold bearnaisecreme, trøffelmayo

eller chilimayo

……………………………10 



SAFTIG STEAK

Nyhed!

Saftig steak 200g fra Grambogård

med Årstidens garniture, stegte kartofler

samt en kold bearnaisecreme

og hjemmelavede chips

.......................................... 235

Serveres kun om aftenen

OSTE OG CHARCUTERI

 

FYNSKE OSTE OG PØLSER PÅ BRÆT

Forskellige slags oste fra de fynske mejerier samt pølser

og pålæg fra fx. Steensgaard

 

Anrettet med surt, sødt og grønt

Inkl. Øko. Smør & det gode brød fra Wendorff

…………………………………………………………185 

ÅRSTIDENS SUPPE

 

Anrettet med sprøde kerner, brødcroutoner, grøn olie,

drys og topping samt brød fra Wendorff

…………………………………………………………120 

TILKØB AF ÅRSTIDENS SALAT…………40

ÅRSTIDENS SORTE GRYDE

 

Langtidsbraiseret gryderet serveret med

sprød drys og tilbehør, salat og lokale råstegte kartofler

m. romarin, samt brød fra Wendorff 

…………………………………………………………175 

 

HJEMMELAVEDE KAGER OG DESSERTER

Sæsonens hjemmebagte kage, fylde chokolader, flødeboller og øko. is 

Se udvalget i kølemontren eller spørg personalet

Drikkevarer

VARME DRIKKE

 

KAFFE 

Kaffe Latte …….…………45

Iskaffe ………….…….…. 45

Latte Macchiato………. 45

Cappuccino..….……….…45

Espresso ………………..…28

Ekstra shot…………………10

Kop øko. Kaffe……………38

En kande kaffe (5 kopper)…………80

 

Nyhed  

Stempel kaffe fra SOZE risteriet i Faaborg

100% Mexico kaffe med varm rund

smag af lys chokolade og kanel.

Lille kande ca. 2-3 kopper….........70 

Stor kande ca. 4-5 kopper………….115

 

TE

Kop te……….…….........………38

 

En Kande Te (3 kopper)……60

David Rio Chai latte…….……45

 

 

VARM CHOKOLADE

Varm kakao m. øko.

flødeskum…………………45

 

Hjemmelavet 57% mørk chokolade

m. øko. flødeskum……55

 

 

 

 

KOLDE DRIKKE

SODAVAND

Coca Cola 0,50 cl.................48

Cola Zero 0,50 cl..................48

Danskvand 0,50 cl................48

 

ØKO.

JUICE FRA NATURFRISK

Hyldeblomst juice

Æble most

Rabarberdrik

Solbær-æble juice

Pink grape m. brus

Ginger beer m. brus

………………………………48

 

ØKO SODAVAND FRA NATURFRISK

Appelsin

Lemon

Hyldeblomst

Hindbær

Ginger ale

…………………………………45 

 

ØL OG FADØL

 

REFSVINGE BRYGGERI

ALE NR. 16 33 cl 5,7 %…………… 48

ALE NR. 16 50 cl 5,7 %….…….....75

 

MIDTFYNS BRYGHUS

WHEAT 50 cl (HVEDEØL)5,6 %…85

IMPERIAL STOUT 50 cl 9,5 %.…..85

CHILI TRIPEL 50 cl 9,2 %……….…85

 

 

INSLEV BRYGGERI

SVANE HVEDE 50 cl 4,9 %………85

 

ØRBÆK BRYGGERI

FYNSK FORÅR 33 cl 4,8 %….…..48

CLASSIC  33 cl 4,8 %…………….…48

BROWN ALE 33 cl…4,8 %…..…….48

WEISSBIER 33 cl…4,8%.……….…48

IPA 50 cl…4,8 %…….…………….…..75

 

ALBANI BRYGGERI

ODENSE 33 cl…4,6 %…………..…..38

ODENSE CLASSIC 33 cl 4,6 %….38

 

VESTFYNS BRYGGERI, WILLEMOES

HVEDE 33 cl

(ALKOHOLFRI 0,5%) ……………48

 

RISE BRYGGERI

ÆRØ HERTUG HANS NR. 5

VALNØDDE SMAG 50cl 7%.……75

 

HUMLE PILSNER . ØKO.

4,9% fadøl 50cl………………………75

 

DRINKS - SPIRITUS

Lokal Gin og tonic…………………85

Cognac 3 cl.…………………..….…45

Whiskey 3 cl………………..………45

Portvin Graham LBV. 5cl……..50

Irsk kaffe …………………….…..….89

 

Vine

 

VIN- MOUSSERENDE

 

Era Prosecco Organic Doc Veneto, Italien

Flot mousse i glasset, som straks følges op af en skøn duft af æbler, pærer og mandel. Behagelig tør og med god fylde.

………………….…………………………..…gl. 65 fl. 325

 

VIN- ROSÉ

Chiaretto Bardolino 2017,  Italien

Fin duft af røde jordbær, hindbær og krydret element. Smagen er blid og balanceret med frisk frugtsyre i eftersmagen

………………………...........................gl. 65 fl. 325    

 

VIN- HVID

 

Villa di Mare, Chardonnay Catarratto IGT

Sicilien Italien-2016

Lys gylden farve. Indbydende duft af tropisk frugt

og let ristet toast. Smagen er frisk og fyldig med et

nuanceret spil af vanille, urter og ananas.

 …………………………………………………………....gl. 60  fl. 300

  

Vina Errazuriz, Chardonnay Casablanca Valley

Chile 2015

Duften, der er imødekommende og frugtrig,

domineres af syltede stikkelsbær og blomme.

Smagen er lækker cremet, elegant og munder ud i en let finish af røg.

 

…………………………………………………..……….…gl. 70 fl. 350

 

Domaine Eric Louis, Sauvignon Blanc Loire

Frankrig -2016

Den har en lys guldfarve med glitter af smaragder.

Det er en charmerende vin, der bærer en smuk blandet

duft af friske frugter

…………………………………………………………………….….fl. 350

 

VIN- RØD

 

 

Le Fontagneret Rouge, Bourgogne

Frankrig 2015

Duft og smag med gode solmodne

og altid smidige nuancer med et

delikat strejf af aromaen Pinot Noir.……..gl. 65  fl. 325

 

Pojega Valpolicella Ripasso Italien 2015

Flot granatrød farve. Intens,

bæragtig drueduft,

der følges op af en karakterrig

samt frugtintens tør smag……………….………….….fl. 375

 

 

Elsa Valentin Bianchi, Malbec

Argentina 2015

Fyldig, blød, nuanceret vin med en dejlig,

harmonisk afundet eftersmag.

Duft - og smagsnuancer af blommer,

vanilie og violer………………………………….…gl. 70 fl. 350

 

Finca Antigua Tempranillo

Spanien-2013

Dyb kirsebærrød farve. Duften domineres af

mørke bær, tilsat lette toner af krydderier,

balsamico og viol.

……………..….…………………….………………...…gl. 70 fl. 375

 

Arboleda Cabenet Sauvignon

Aconcagua Valley, Chile-2013

Dyb, mørkerød farve med et let blåligt

skær i kanten. Duften er fyldt med toner af

modne blommer, kirsebær og krydderier.

………………………….……………………………..…….…....fl. 435

 

Barolo Antiche cantine dei

Marchesi di Barolo DOCG 2012

Dyb rubinrød farve med orange glans.

Intens duft af lakrids og krydderi.

……………………..……………….……...............….…….fl. 545