Skip to the content

Menukort

 

 

  

MENUKORT

HÅNDMAD

 

HÅNDMAD (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat,

marmelade og øko. smør.

Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød fra Thaisen Hus

Kun frokost frem til kl. 14:00………………90

 

BRUNCH

BRUNCH (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Øko. tykmælk med frugtkompot og mysli, røget skinke, brie og lokal skære ost, marmelade, øko. Røræg og lokale  pølser, frisk fiskerillet m. rugbrøds chips samt årstidens lokale frugter

Øko. Smør og brød fra Thaisen Hus

Kun frokost frem til kl. 14:00………………………172

FISK – CHARCUTERI - OST

 

FYNSKE OSTE OG PØLSER PÅ BRÆT

Rilette af røget lange med ramsløgsolie

Udvalg af pølser, skinke og pålæg fra Omhu serien fra Nr. Søby Slagteren, samt forskellige slags oste fra Gundestrup mejeri. Anrettet med surt, sødt og grønt

Inkl. Øko. Smør & det gode brød fra Thaisen Hus

Kun frokost frem til kl. 14:00………………………195 ,-

MA'HUSETS STJERNESKUD

På sprødt brød og frisk salat anrettes kold dampet torsk, rogn, rejer,

krebsehaler og kogte kolde kartofler med dilddressing. 

Frokost........................185

Aften...........................210

SANDWICH

 

LAKS

 

Varmrøget laks med mild rygeostcreme, pesto, frisk agurk og lokale salater

……………………………….140

 

 

SKINKE OG OST

Fynsk skinke og ost m. grov sennep, løgkompot,

og lokale salater

..........……………………140 

 

KYLLING

Grillet kylling m. kalvebacon, pesto,

syltede rødløg og  lokale salater

..........……………………140

 

ROASTBEEF

Roastbeef m. grov remoulade, ristede løg, revet peberrod,

syltede rødløg og lokale salater

...........……………………140

 

ALLE SANDWICH LAVES MED DET GODE BRØD FRA

THAISEN HUS OG SERVERES MED ÅRSTIDENS GRØNT

VARM FYNSK TOAST

 

KYLLING

Kylling og lokal ost, hjemmelavet pesto og fynsk kalvebacon

............................140

 

SKINKE

Røget skinke og lokal ost og pesto

.......….……………………140

 

GEDEOST

Lufttørret skinke og gedeost og balsamico

.......……………………… 140

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG BRØD FRA THAISENHUS

ÅRSTIDENS SALAT

 

KYLLING

Grillet Kylling m. kalvebacon

.......……………..………140

 

SELLERIBØF

Hjemmelavet selleribøf  m. rødbede         

.......………………………140

 

SKALDYR

Variation af skaldyr, kolddampet fisk og rogn

............................140

 

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG KERNER,

SYLTESAGER SAMT HJEMMELAVET PESTO OG BRØD  FRA THAISENHUS

ÅRSTIDENS SUPPE

Sæsonens suppe med ristede kerner og grøn olie

samt brød fra Thaisen Hus

Frokost og aften……………………………………………………………………125

ÅRSTIDENS SORTE GRYDE

Langtidsbraiseret gryderet serveret med

sprød drys og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler m. rosmarin

samt brød fra Thaisen Hus

Frokost og aften………………………………………………………182

BURGER

 

DEN FYNSKE BURGER 

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus

med 200g rosastegt oksekød, kalvebacon, lokal ost, løgkompot,

trøffelmayo, syltede rødløg og lokale salater

 

Frokost og Aften……………………130

 

KYLLINGEBURGER

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus med ca. 150 gr. pankopaneret kyllingeburger,

grov relish af tomat, løg og hvidløg, basilikum-mayo og lokale salater

 

Frokost og Aften...................130

 

VEGETAR BURGER  

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus

med selleri-rødbedebøf, chillimayo, lokal ost,

løgkompot, syltede rødløg og lokale salater

 

Frokost og Aften………………………130

 

TILKØB

Ovnstegte kartofler m. frisk rosmarin samt

chilimayo og  årstidens grønne salat...........45

 

Øko. Spejlæg………………18

 

Kan også fås med sprød glutenfri bolle fra Thaisen Hus

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

 

 

EKSTRA HJEMMELAVET DIP

Kold bearnaisecreme, trøffelmayo,

eller chillimayo

……………………………10 



SMÅRETTER

4 eller 6 lokale småretter

Mandag til torsdag

 

Dagens sorte gryde

Årstidens suppe

Koldrøget laks med dildsauce, anrettet på grøn salat

Nakkesteg med syltet kål og surt

4 retter........................................205

 

Kold roastbeef med peberrodscreme, 

remoulade, friteret løgring og syltet agurk

Fynske oste med hybenkompot, syltede nødder og knas

6 retter.......................................310

AFTENMENU

3 retters aftenmenu

Mandag til torsdag

 

Forret

Kold kogt torsk med rogn, sennepscreme, rødbedestøv,

knust bacon og fermenteret æggeblomme, serveret på sølvbeder og 

med rugbrødsstænger

 

Hovedret

Langtidsbraiseret oksetværreb, serveret med duchesse kartofler, 

bagte rodfrugter og rødvinsglace

 

Dessert

 

Hjemmelavet islagkage 

 

2 retter .........................318

3 retter..........................360

UKOMPLICERET AFTENSMAD

Menu- spis hvad du ka´
Fredag og lørdag fra kl..17.00 - 20.00

 

 

 

Rilette af dampet torsk med krydderurter 

Mousse af paté på bruchetta

Forårssalat med kartofler og hjemmelavet dressing

Oksecuvette

Bagte kartofler med urtesmør

Grillgrønt

Glace

Hønsefrikassé med persille

Årstidens suppe med karry

Ostebræt med to varianter ost, syltede nødder, oliven og kvædekompot

Dessertkage

Udvalg af vores egen hjemmelavede is

 

Pris 349.- pr. person

 

Drikkevarer

VARME DRIKKE

 

KAFFE 

Kaffe Latte …….…………45

Iskaffe ………….…….…. 45

Latte Macchiato………. 45

Cappuccino..….……….…45

Espresso ………………..…28

Ekstra shot…………………10

Kop øko. Kaffe……………38

 

TE

Kop te……….…….........………38

Chai latte David Rio…….……45 

 

KOLDE DRIKKE

MILKSHAKE (maj - oktober)

Vælge håndlavede is fra Thaisen Hus,

til din kolde sommer drik 0,50cl.........65

 

SODAVAND

Coca Cola 0,50 cl.................48

Cola Zero 0,50 cl..................48

Danskvand 0,50 cl................48

 

ØKO.

JUICE FRA NATURFRISK

Hyldeblomst juice

Æble most

Rabarberdrik

Solbær-æble juice

Pink grape m. brus

Ginger beer m. brus

………………………………48

 

ØKO SODAVAND FRA NATURFRISK

Appelsin

Lemon

Hyldeblomst

Hindbær

Ginger ale

…………………………………45 

 

ØL OG FADØL

 

REFSVINGE BRYGGERI

ALE NR. 16 33 cl 5,7 %…………… 48

ALE NR. 16 50 cl 5,7 %….…….....75

 

MIDTFYNS BRYGHUS

WHEAT 50 cl (HVEDEØL)5,6 %…85

IMPERIAL STOUT 50 cl 9,5 %.…..85

CHILI TRIPEL 50 cl 9,2 %……….…85

 

 

INSLEV BRYGGERI

SVANE HVEDE 50 cl 4,9 %………85

 

ØRBÆK BRYGGERI

FYNSK FORÅR 33 cl 4,8 %….…..48

CLASSIC  33 cl 4,8 %…………….…48

BROWN ALE 33 cl…4,8 %…..…….48

WEISSBIER 33 cl…4,8%.……….…48

IPA 50 cl…4,8 %…….…………….…..75

 

ALBANI BRYGGERI

ODENSE 33 cl…4,6 %…………..…..38

ODENSE CLASSIC 33 cl 4,6 %….38

 

VESTFYNS BRYGGERI, WILLEMOES

HVEDE 33 cl

(ALKOHOLFRI 0,5%) ……………48

 

RISE BRYGGERI

ÆRØ HERTUG HANS NR. 5

VALNØDDE SMAG 50cl 7%.……75

 

HUMLE PILSNER . ØKO.

4,9% fadøl 50cl………………………75

 

DRINKS - SPIRITUS

Aperol spritz………………………..75

Gin og tonic…………………….…..75

Espresso Martini……………...….75

Lokal Gin og tonic…………………85

Cognac 3 cl.…………………..….…45

Whiskey 3 cl………………..……….45

Irsk kaffe …………………….…..….89

 

 

Vine

 

MOUSSERENDE

 

Nanci Carol Cava Brut, D.o.,

Nitus Cava………..…gl. 65 fl. 300

 

Brut de Charvis Crement Blanc, AOP,

Paul Delane ……….........…fl. 350

 

Moscato d´Asti, D.O.C.G.,

Fiocco di Vite ……....gl. 65 fl. 300

 

Brachetto s A´Cqui, D.O.C.G.,

Fiocco di Vite………...gl. 70 fl. 350

 

New Age Rosé,

Valentin Bianchi........gl. 65 fl. 300

 

ROSÉ

 

2019 Estate Rosé Cabernet Sauvignon,

Vina Errazuriz….....…gl. 65 fl. 300

 

2019 Côte des Roses Rosé, AOP,

Gerard Bértrand….....gl.80 fl. 450

 

2019 Gris Blanc, IGP,

gerard Bértrand ....…gl.70 fl. 350

 

HVIDVIN

2019 Estate Sauvignon Blanc,

Vina Errazuriz  Blanco……gl.65 fl. 300

 

11th Hour Chardonnay,

NV Cellars Chardonnay……gl. 70  fl. 350

 

2019 Riesling AOP,

Meyer Fonné……............… fl. 470

 

2018 Pinot Gris,

AOP, Meyer Fonné…........…fl. 525

 

2018 Riesling, Santa Barbara,

Fess Parker Winery………gl. 80  fl. 450

 

RØDVIN

 

2017 Estate Cabernet Sauvignon,

Vina Errazuriz……………gl. 65 fl. 300

 

2016 Cabernet Sauvignon,

Scotto Family Wines…gl.70 fl. 350

 

Pinot Noir, NV, 11th

Hour Cellars………….…gl. 75 fl. 375

 

Zinfandel, NV, 11th

Hour Cellars ……………gl. 70  fl. 325

 

Frontier Red, Lot 183,

Fess Parker Winery………………fl.450

 

2017 Torbreck GMS,

Torbreck Vintner……………………fl. 550

 

PORTVIN

The Tawny, Reserve Tawny

Graham´s…………….…gl. 70  fl. 600