HÅNDMAD (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)
Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat,
marmelade og øko. smør.
Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød fra Thaisen Hus
Kun frokost frem til kl. 14:00………………90
MENUKORT
HÅNDMAD
HÅNDMAD (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)
Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat,
marmelade og øko. smør.
Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød fra Thaisen Hus
Kun frokost frem til kl. 14:00………………90
BRUNCH
BRUNCH (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)
Øko. tykmælk med frugtkompot og mysli, røget skinke, brie og lokal skære ost, marmelade, øko. Røræg og lokale pølser, frisk fiskerillet m. rugbrøds chips samt årstidens lokale frugter
Øko. Smør og brød fra Thaisen Hus
Kun frokost frem til kl. 14:00………………………172
FISK – CHARCUTERI - OST
FYNSKE OSTE OG PØLSER PÅ BRÆT
Rilette af røget lange med ramsløgsolie
Udvalg af pølser, skinke og pålæg fra Omhu serien fra Nr. Søby Slagteren, samt forskellige slags oste fra Gundestrup mejeri. Anrettet med surt, sødt og grønt
Inkl. Øko. Smør & det gode brød fra Thaisen Hus
Kun frokost frem til kl. 14:00………………………195 ,-
MA'HUSETS STJERNESKUD
På sprødt brød og frisk salat anrettes kold dampet torsk, rogn, rejer,
krebsehaler og kogte kolde kartofler med dilddressing.
Frokost........................185
Aften...........................210
SANDWICH
LAKS
Varmrøget laks med mild rygeostcreme, pesto, frisk agurk og lokale salater
……………………………….140
SKINKE OG OST
Fynsk skinke og ost m. grov sennep, løgkompot,
og lokale salater
..........……………………140
KYLLING
Grillet kylling m. kalvebacon, pesto,
syltede rødløg og lokale salater
..........……………………140
ROASTBEEF
Roastbeef m. grov remoulade, ristede løg, revet peberrod,
syltede rødløg og lokale salater
...........……………………140
ALLE SANDWICH LAVES MED DET GODE BRØD FRA
THAISEN HUS OG SERVERES MED ÅRSTIDENS GRØNT
VARM FYNSK TOAST
KYLLING
Kylling og lokal ost, hjemmelavet pesto og fynsk kalvebacon
............................140
SKINKE
Røget skinke og lokal ost og pesto
.......….……………………140
GEDEOST
Lufttørret skinke og gedeost og balsamico
.......……………………… 140
ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG BRØD FRA THAISENHUS
ÅRSTIDENS SALAT
KYLLING
Grillet Kylling m. kalvebacon
.......……………..………140
SELLERIBØF
Hjemmelavet selleribøf m. rødbede
.......………………………140
SKALDYR
Variation af skaldyr, kolddampet fisk og rogn
............................140
ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG KERNER,
SYLTESAGER SAMT HJEMMELAVET PESTO OG BRØD FRA THAISENHUS
ÅRSTIDENS SUPPE
Sæsonens suppe med ristede kerner og grøn olie
samt brød fra Thaisen Hus
Frokost og aften……………………………………………………………………125
ÅRSTIDENS SORTE GRYDE
Langtidsbraiseret gryderet serveret med
sprød drys og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler m. rosmarin
samt brød fra Thaisen Hus
Frokost og aften………………………………………………………182
BURGER
DEN FYNSKE BURGER
Sødmælksbolle fra Thaisen Hus
med 200g rosastegt oksekød, kalvebacon, lokal ost, løgkompot,
trøffelmayo, syltede rødløg og lokale salater
Frokost og Aften……………………130
KYLLINGEBURGER
Sødmælksbolle fra Thaisen Hus med ca. 150 gr. pankopaneret kyllingeburger,
grov relish af tomat, løg og hvidløg, basilikum-mayo og lokale salater
Frokost og Aften...................130
VEGETAR BURGER
Sødmælksbolle fra Thaisen Hus
med selleri-rødbedebøf, chillimayo, lokal ost,
løgkompot, syltede rødløg og lokale salater
Frokost og Aften………………………130
TILKØB
Ovnstegte kartofler m. frisk rosmarin samt
chilimayo og årstidens grønne salat...........45
Øko. Spejlæg………………18
Kan også fås med sprød glutenfri bolle fra Thaisen Hus
OBS! Der kan forekomme spor af gluten.
EKSTRA HJEMMELAVET DIP
Kold bearnaisecreme, trøffelmayo,
eller chillimayo
……………………………10
SMÅRETTER
4 eller 6 lokale småretter
Mandag til torsdag
Dagens sorte gryde
Årstidens suppe
Koldrøget laks med dildsauce, anrettet på grøn salat
Nakkesteg med syltet kål og surt
4 retter........................................205
Kold roastbeef med peberrodscreme,
remoulade, friteret løgring og syltet agurk
Fynske oste med hybenkompot, syltede nødder og knas
6 retter.......................................310
AFTENMENU
3 retters aftenmenu
Mandag til torsdag
Forret
Kold kogt torsk med rogn, sennepscreme, rødbedestøv,
knust bacon og fermenteret æggeblomme, serveret på sølvbeder og
med rugbrødsstænger
Hovedret
Langtidsbraiseret oksetværreb, serveret med duchesse kartofler,
bagte rodfrugter og rødvinsglace
Dessert
Hjemmelavet islagkage
2 retter .........................318
3 retter..........................360
UKOMPLICERET AFTENSMAD
Rilette af dampet torsk med krydderurter
Mousse af paté på bruchetta
Forårssalat med kartofler og hjemmelavet dressing
Oksecuvette
Bagte kartofler med urtesmør
Grillgrønt
Glace
Hønsefrikassé med persille
Årstidens suppe med karry
Ostebræt med to varianter ost, syltede nødder, oliven og kvædekompot
Dessertkage
Udvalg af vores egen hjemmelavede is
Pris 349.- pr. person
Drikkevarer
VARME DRIKKE
KAFFE
Kaffe Latte …….…………45
Iskaffe ………….…….…. 45
Latte Macchiato………. 45
Cappuccino..….……….…45
Espresso ………………..…28
Ekstra shot…………………10
Kop øko. Kaffe……………38
TE
Kop te……….…….........………38
Chai latte David Rio…….……45
KOLDE DRIKKE
MILKSHAKE (maj - oktober)
Vælge håndlavede is fra Thaisen Hus,
til din kolde sommer drik 0,50cl.........65
SODAVAND
Coca Cola 0,50 cl.................48
Cola Zero 0,50 cl..................48
Danskvand 0,50 cl................48
ØKO.
JUICE FRA NATURFRISK
Hyldeblomst juice
Æble most
Rabarberdrik
Solbær-æble juice
Pink grape m. brus
Ginger beer m. brus
………………………………48
ØKO SODAVAND FRA NATURFRISK
Appelsin
Lemon
Hyldeblomst
Hindbær
Ginger ale
…………………………………45
ØL OG FADØL
REFSVINGE BRYGGERI
ALE NR. 16 33 cl 5,7 %…………… 48
ALE NR. 16 50 cl 5,7 %….…….....75
MIDTFYNS BRYGHUS
WHEAT 50 cl (HVEDEØL)5,6 %…85
IMPERIAL STOUT 50 cl 9,5 %.…..85
CHILI TRIPEL 50 cl 9,2 %……….…85
INSLEV BRYGGERI
SVANE HVEDE 50 cl 4,9 %………85
ØRBÆK BRYGGERI
FYNSK FORÅR 33 cl 4,8 %….…..48
CLASSIC 33 cl 4,8 %…………….…48
BROWN ALE 33 cl…4,8 %…..…….48
WEISSBIER 33 cl…4,8%.……….…48
IPA 50 cl…4,8 %…….…………….…..75
ALBANI BRYGGERI
ODENSE 33 cl…4,6 %…………..…..38
ODENSE CLASSIC 33 cl 4,6 %….38
VESTFYNS BRYGGERI, WILLEMOES
HVEDE 33 cl
(ALKOHOLFRI 0,5%) ……………48
RISE BRYGGERI
ÆRØ HERTUG HANS NR. 5
VALNØDDE SMAG 50cl 7%.……75
HUMLE PILSNER . ØKO.
4,9% fadøl 50cl………………………75
DRINKS - SPIRITUS
Aperol spritz………………………..75
Gin og tonic…………………….…..75
Espresso Martini……………...….75
Lokal Gin og tonic…………………85
Cognac 3 cl.…………………..….…45
Whiskey 3 cl………………..……….45
Irsk kaffe …………………….…..….89
Vine
MOUSSERENDE
Nanci Carol Cava Brut, D.o.,
Nitus Cava………..…gl. 65 fl. 300
Brut de Charvis Crement Blanc, AOP,
Paul Delane ……….........…fl. 350
Moscato d´Asti, D.O.C.G.,
Fiocco di Vite ……....gl. 65 fl. 300
Brachetto s A´Cqui, D.O.C.G.,
Fiocco di Vite………...gl. 70 fl. 350
New Age Rosé,
Valentin Bianchi........gl. 65 fl. 300
ROSÉ
2019 Estate Rosé Cabernet Sauvignon,
Vina Errazuriz….....…gl. 65 fl. 300
2019 Côte des Roses Rosé, AOP,
Gerard Bértrand….....gl.80 fl. 450
2019 Gris Blanc, IGP,
gerard Bértrand ....…gl.70 fl. 350
HVIDVIN
2019 Estate Sauvignon Blanc,
Vina Errazuriz Blanco……gl.65 fl. 300
11th Hour Chardonnay,
NV Cellars Chardonnay……gl. 70 fl. 350
2019 Riesling AOP,
Meyer Fonné……............… fl. 470
2018 Pinot Gris,
AOP, Meyer Fonné…........…fl. 525
2018 Riesling, Santa Barbara,
Fess Parker Winery………gl. 80 fl. 450
RØDVIN
2017 Estate Cabernet Sauvignon,
Vina Errazuriz……………gl. 65 fl. 300
2016 Cabernet Sauvignon,
Scotto Family Wines…gl.70 fl. 350
Pinot Noir, NV, 11th
Hour Cellars………….…gl. 75 fl. 375
Zinfandel, NV, 11th
Hour Cellars ……………gl. 70 fl. 325
Frontier Red, Lot 183,
Fess Parker Winery………………fl.450
2017 Torbreck GMS,
Torbreck Vintner……………………fl. 550
PORTVIN
The Tawny, Reserve Tawny
Graham´s…………….…gl. 70 fl. 600