Skip to the content

Menukort

 

 

  

MENUKORT

HÅNDMAD

 

HÅNDMAD (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat,

marmelade og øko. smør.

Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød fra Thaisen Hus

Kun frokost frem til kl. 14:00………………90

 

BRUNCH

BRUNCH (hverdage fra 11-14, lørdag fra 10-14)

Øko. tykmælk med frugtkompot og mysli, røget skinke, brie og lokal skære ost, marmelade, øko. røræg, kalvebacon og lokale  pølser, frisk fiskerillet m. rugbrøds chips samt årstidens lokale frugter

Øko. Smør og brød fra Thaisen Hus

Kun frokost frem til kl. 14:00………………………172

MA'HUSETS NYTÅRSSKUD

Hvidvins dampet hvid fisk, rejer, stenbiderrogn, fiskefilet i pango og sort nigellafrø

Anrettet på sprødt surdejsbrød med sprød salat og rygeostcreme. 

Hertil urtemarineret kartoffelsalat

Frokost........................185

Aften...........................210

SANDWICH

 

FLÆSKESTEG

Flæskesteg og sprød svær, rødkål, syltede agurker,

mayo og lokale salater

……………………………….140

 

 

SKINKE OG OST

Fynsk skinke og ost m. grov sennep, løgkompot,

og lokale salater

..........……………………140 

 

KYLLING

Grillet kylling m. kalvebacon, pesto,

syltede rødløg og  lokale salater

..........……………………140

 

GEDEOST

Gedeost og lufttørret skinke, balsamico,

syltede rødløg og lokale salater

...........……………………140

 

ALLE SANDWICH LAVES MED DET GODE BRØD FRA

THAISEN HUS OG SERVERES MED ÅRSTIDENS GRØNT

VARM FYNSK TOAST

 

KYLLING

Kylling og lokal ost, hjemmelavet pesto og fynsk kalvebacon

............................140

FLÆSKESTEG

med mayo og rødkål, serveret med sprøde svær

............................140

SKINKE

Røget skinke og lokal ost og pesto

.......….……………………140

 

GEDEOST

Lufttørret skinke og gedeost og balsamico

.......……………………… 140

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG BRØD FRA THAISENHUS

ÅRSTIDENS SALAT

 

KYLLING

Grillet Kylling m. kalvebacon

.......……………..………140

 

SELLERIBØF

Hjemmelavet selleribøf  m. rødbede         

.......………………………140

 

 

 

 

ANRETTET MED FORSKELLIGE SALATER OG KERNER,

SYLTESAGER SAMT HJEMMELAVET PESTO OG BRØD  FRA THAISENHUS

ÅRSTIDENS SUPPE

Sæsonens suppe med ristede kerner og grøn olie

samt brød fra Thaisen Hus

Frokost og aften……………………………………………………………………125

ÅRSTIDENS SORTE GRYDE

Langtidsbraiseret gryderet serveret med

sprød drys og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler m. rosmarin

samt brød fra Thaisen Hus

Frokost og aften………………………………………………………182

BURGER

PULLED PORK BURGER

Sødmælksbolle med ca. 170 gr. gris fra Hinsholm, der

er marineret i mørk stout fra Midtfyns Bryghus.  

Anrettet med grov coleslaw, hjemmesyltede asier

samt spicy bbg-mayo, hertil sprøde kartofler.

 

Frokost og aften...................165

 

DEN FYNSKE BURGER 

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus

med 200g rosastegt oksekød, kalvebacon, lokal ost, løgkompot,

trøffelmayo, syltede rødløg og lokale salater

 

Frokost og Aften……………………130

 

 

 

VEGETAR BURGER  

Sødmælksbolle fra Thaisen Hus

med selleri-rødbedebøf, chillimayo, lokal ost,

løgkompot, syltede rødløg og lokale salater

 

Frokost og Aften………………………130

 

TILKØB

Ovnstegte kartofler m. frisk rosmarin samt

chilimayo og  årstidens grønne salat...........45

 

Øko. Spejlæg………………18

 

Kan også fås med sprød glutenfri bolle fra Thaisen Hus

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

 

 

EKSTRA HJEMMELAVET DIP

Kold bearnaisecreme, trøffelmayo,

eller chillimayo

……………………………10 



3 retters menu

Serveres hver fredag og lørdag aften kl. 17:00 - 20:00

 

Forret

Gratineret laks på bund af fennikel, 

med rygeostcreme og toppet med salat

 

Hovedret

Okse flankesteak stegt med hvidløg og rosmarin

Hertil bagte rodfrugter, dagens kartoffel og glacé

 

Dessert

Tarte Tatin

Lun karamelliseret æbletærte serveret med vaniljeis. 

 

2 retter kr. 318,-

3 retter kr. 360,-

Drikkevarer

VARME DRIKKE

 

KAFFE 

Kaffe Latte …….…………45

Iskaffe ………….…….…. 45

Latte Macchiato………. 45

Cappuccino..….……….…45

Espresso ………………..…28

Ekstra shot…………………10

Kop øko. Kaffe……………38

 

TE

Kop te……….…….........………38

Chai latte David Rio…….……45 

 

KOLDE DRIKKE

MILKSHAKE (maj - oktober)

Vælge håndlavede is fra Thaisen Hus,

til din kolde sommer drik 0,50cl.........65

 

SODAVAND

Coca Cola 0,50 cl.................48

Cola Zero 0,50 cl..................48

Danskvand 0,50 cl................48

 

ØKO.

JUICE FRA NATURFRISK

Hyldeblomstjuice

Æblemost

Rabarberdrik

Solbærjuice

Blåbærjuice

Ingefærjuice

Ginger beer m. brus

………………………………48

 

ØKO SODAVAND FRA NATURFRISK

Appelsin

Lemon

Hyldeblomst

Hindbær

Rabarber

Sport

Æble

Ginger ale

…………………………………45 

 

ØL OG FADØL

 

REFSVINGE BRYGGERI

ALE NR. 16 33 cl 5,7 %…………… 48

ALE NR. 16 50 cl 5,7 %….…….....75

 

MIDTFYNS BRYGHUS

WHEAT 50 cl (HVEDEØL)5,6 %…85

IMPERIAL STOUT 50 cl 9,5 %.…..85

CHILI TRIPEL 50 cl 9,2 %……….…85

 

 

INSLEV BRYGGERI

SVANE HVEDE 50 cl 4,9 %………85

HVEDE SORT 50 CL 6,5 %.......85

 

ØRBÆK BRYGGERI

FYNSK FORÅR 33 cl 4,8 %….…..48

CLASSIC  33 cl 4,8 %…………….…48

BROWN ALE 33 cl…4,8 %…..…….48

WEISSBIER 33 cl…4,8%.……….…48

IPA 50 cl…4,8 %…….…………….…..75

 

ALBANI BRYGGERI

ODENSE 33 cl…4,6 %…………..…..38

ODENSE CLASSIC 33 cl 4,6 %….38

 

VESTFYNS BRYGGERI, WILLEMOES

HVEDE 33 cl

(ALKOHOLFRI 0,5%) ……………48

 

RISE BRYGGERI

VALNØDDE SMAG 50cl 7%.……75

 

HUMLE PILSNER . ØKO.

4,9% fadøl 50cl………………………75

 

DRINKS - SPIRITUS

Aperol spritz………………………..75

Gin og tonic…………………….…..75

Espresso Martini……………...….75

Lokal Gin og tonic…………………85

Cognac 3 cl.…………………..….…45

Whiskey 3 cl………………..……….45

Irsk kaffe …………………….…..….89

 

 

Vine

 

MOUSSERENDE

 

Nanci Carol Cava Brut, D.o.,

Nitus Cava………..…gl. 65 fl. 300

 

Brut de Charvis Crement Blanc, AOP,

Paul Delane ……….........…fl. 350

 

Moscato d´Asti, D.O.C.G.,

Fiocco di Vite ……....gl. 65 fl. 300

 

Brachetto s A´Cqui, D.O.C.G.,

Fiocco di Vite………...gl. 70 fl. 350

 

New Age Rosé,

Valentin Bianchi........gl. 65 fl. 300

 

ROSÉ

 

2019 Estate Rosé Cabernet Sauvignon,

Vina Errazuriz….....…gl. 65 fl. 300

 

2019 Côte des Roses Rosé, AOP,

Gerard Bértrand….....gl.80 fl. 450

  

HVIDVIN

2019 Estate Sauvignon Blanc,

Vina Errazuriz  Blanco……gl.65 fl. 300

  

2019 Riesling AOP,

Wiesenmuhle……............… fl. 510

 

2018 Pinot Gris,

AOP, Meyer Fonné…........…fl. 525

  

RØDVIN

 

2017 Estate Cabernet Sauvignon,

Vina Errazuriz……………gl. 65 fl. 300

 

2016 Cabernet Sauvignon,

Scotto Family Wines…gl.70 fl. 350

 

Pinot Noir, NV, 11th

Hour Cellars………….…gl. 75 fl. 375

 

Zinfandel, NV, 11th

Hour Cellars ……………gl. 70  fl. 325

 

Frontier Red, Lot 183,

Fess Parker Winery………………fl.450

 

2017 Torbreck GMS,

Torbreck Vintner……………………fl. 550

 

PORTVIN

The Tawny, Reserve Tawny

Graham´s…………….…gl. 70  fl. 600