Skip to the content

UKOMPLICERET AFTENSMAD

 

Fredag og lørdag aften fra 17.00-20.00

SPIS HVA DU KA’  

 

Forretter:

Årstidens suppe med linser og ristede kerner

Varmrøget ørred fra Thaisen Hus på salat og krydderolie

 

Mellemret:

Ragoût af fasan fra Ravnholt Gods og med hjemmesylt

 

Hovedret:

Rosastegt okseculotte fra Grambogård med årstidens kartofler, rødvinsglace, asparges vinaigrette fra Knabegaarden, nye salater, sommerkål og ramsløgscreme

 

Dessert:

Udvalg af hjemmelavede kager og is desserter

 

Pris pr. person…………………………………………295 

Børn under 12 år............120 

 

Konceptet udspringer af en dialog med vores gæster,

samt et ønske om at få Ma’huset til at danne rammen

om vinterens mørke aftener. Altså et sted for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad til en god

og gennemskuelig pris.

Nogle vil kalde det en buffet, men vi kalder det selv bare

for ukompliceret aftensmad. Et godt koncept i et uformelt miljø.