Skip to the content

PRISER PÅ KONFIRMATIONS MENU

Hold jeres konfirmationsfest i Ma'huset

Vi holder gerne åbent søn- og helligedag i foråret, for disse skønne fester. minimum 20 personer. Op til 65 personer i et lokale 

Forårets menuforslag kan tilrettes efter konfirmand og forældres ønsker.

 

                                                                   Velkomst 1 (75 DKK)

”Hils på Rabarber” Rabarbersaft og tør hvidvin Appetizers: Grøntsags Sticks og lette snacks i form af salte nødder, chips etc.

 

                                                                   Velkomst 2 (85 DKK)

”Bobler” Cava – tør eller sød Appetizers: Grøntsags Sticks og lette snacks i form af salte nødder, chips etc.

 

Menu 1 (450 DKK)

Forret

3 fynske småretter – serveret på tallerken                                                                                           

Rillettet af hjemmerøget laks – urtesalat – rygeostcreme – sprød rug

Gravad okseinderlår – svampemayo – øko. salat – syltet svampe

Cremet asparges med ristet kerner – dildolie

Hertil hjemmebagt brød og øko. smør

 

Hovedret

Anrettet smukt på fade – placeres på bordet til ”Social dining”                 

Langtidsstegt nakkesteg fra Grambogård – stegt savojkål – rødløg – portobelle 

smørdampet forårsløg – bagte rosmarinkartofler

Skysovs tilsmagt med mørk øl

 

Dessert

Serveret på tallerken                                                                                                                                                      

Lakrids panna cotta- hindbærcoulis – lakridsdrys – syltet bær og rabarber

Hertil udvalgt af is i glas

 

 

 

Menu 2 (475 DKK)

Forret

3 fynske småretter – serveret på tallerken

Rillettet af hjemmerøget sej – urtesalat – rygeostcreme – sprød rug

Koldrøget dyrekølle - sprød kålsalat - ribs - krydderurtemayo

Cremet jordskokkesuppe med sojaristet kerner – urteolie

Hertil hjemmebagt brød og øko. smør

 

Hovedret

Anrettet smukt på fade – placeres på bordet til ”Social dining”

Kylling Ballotine med grillet grønt dampet forårsløg – bagte petit kartofler Hønse-sauce

 

Dessert

Serveret på tallerken

Rabarbertærte af friske fynske rabarber – rabarberkompot hvidchokolade -creme – syltede rabarber

Hertil udvalgt af is i glas

 

 

 

Menu 3 (525 DKK)

Forret

3 fynske småretter – serveret på tallerken

Strandkrabbebisque med krebsehaler

Lufttørret skinke – urtesalat – syltet rødløg – sprød ost

Hønsesalat vendt med øko. grønt

Hertil hjemmebagt brød og øko. smør

 

Hovedret

Anrettet smukt på fade – placeres på bordet til ”Social dining”

Rosastegt oksemørbrad fra Grambogaard –

Små nye gulerødder, rødløg vendt i honning og timian

Pommes Anna Timian og rødvinsglace

 

Dessert

Serveret på tallerken

Mørk chokolade brownie – rabarber – sprøde tuiles – salt karamel – rabarbercreme

Hertil udvalgt af is i glas

 

 

Tilkøb af kaffe/te og hjemmelavet småkager ad libitum pris pr. person 45kr.

 

 

Natmad

Natmad 1 (145 DKK)

Små fynske burgers med oksekød fra Grambo Gaard – sødmælks brioche – trøffelmayo – bacon – salat råstegte kartofler – hjemmesyltet salt pickles m.m.

 

Natmad 2 (120 DKK)

Tre slags franske quiches Med røget laks – kalvebacon og rødløg – blandet grønt Hertil salat – olie/eddike dressing samt groft brød

 

Natmad 3 (120 DKK)

3 slags lune toast Med Skinke fra Grambogaard og Svendbo fra Gundestrup Spegeskinke og røget brie fra Gundestrup Kylling fra Allégaarden, ramsløgspesto og Gauda fra Gundestrup

 

Natmad 4 (95 DKK)

Hjemmelavet hotdogs med hele molevitten Brød, pølse og tilbehørt

 

Vin forslag

Hvidvin

11th Hour Chardonnay, NV Cellars Chardonnay  350.- fl

Rødvin

2016 Cabernet Sauvignon, Scotto Family Wines 350.- fl

Dessertvin 

Moscato d´Asti, D.O.C.G., Fiocco di Vite 300.- fl